Ергенки тръгнаха на купон по чалготеки!   Воюващите за сърцето на Евгени

...
Ергенки тръгнаха на купон по чалготеки!
 
Воюващите за сърцето на Евгени
Коментари Харесай

Ергенки пропяха чалга, Джия ги предвожда

Ергенки потеглиха на ваучър по чалготеки!

 

Воюващите за сърцето на Евгени от втория сезон на предаването стремително осребряват славата си, която ги връхлетя през последните седмици.

Фолк певицата Джия, която изхвърча от телевизионното риалити, е засипана с участия, а единствено до преди няколко месеца графикът й пустееше. В момента силиконовата бомба е една от най-желаните певици в родните нощни заведения. Любопитно е, че неотдавна дружно с нея на присъединяване вървят и другите девойки от „ Ергенът “, с цел да притеглят повече гости в клубовете.

Преди няколко вечери Джия хвана микрофона в благоевградска дискотека, а чалга шоуто ѝ е дублирано от Валерия, Айлин, Ивелина и Теодора, които се развихрят по сцената с кръшни танци. Изкусителките даже се изживяват като беквокалистки на чалга дивата, въпреки да не могат да се похвалят с отлични гласови данни.

Свидетели разкриват, че някои от мачовците в нощните заведения пробват  отиграни свалки с ергенките, само че зрелищно удрят на камък и забивки няма. Най ухажвана е Джия, която първоначално се появява повърхностно по дънки и черна блузка, само че когато поставя прилепнала рокля без долни дрехи изпод хормоните в заведението стартират да бушуват. И другите девойки разголват тела, като обилно демонстрират бюстове, въпреки че не мога да съперничат на големите силиконови дадености на Джия. Фолк певицата и спряганата за победителка Валерия постоянно се забавляват дружно в последно време, само че групата им за купони е пораснала с още няколко девойки, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР